Товар, придбаний по оптовій ціні, не розфасовується і на нього не поширюються ніякі додаткові знижки. Сироп глюкози ― дуже цікавий продукт ― в'язкий і липкий, як рідкий свіжий мед, абсолютно прозорий, безбарвний, і дуже приємний на смак, нагадує карамель. Він солодкий, але не настільки, як цукор і фруктоза; глюкози абсолютно немає нудотності і неприємного присмаку (яке залишається після цукру). З глюкозою можна пити чай і додавати у випічку. Основна мета використання сиропу глюкози – запобігання кристалізації цукрози і уповільнення оцукрювання крохмалю в м'якуші випічки. Це є потужним засобом проти старіння хлібобулочного вироби, черствіння і висихання м'якушки.
Сироп глюкози ― це солодка основа для випічки і кондитерських виробів. Сироп глюкози затримує рекристаллизацию цукру і забезпечує м'якість, свіжість і кращу консервацію продуктів, запобігаючи їх від висихання.
Функции мёда и глюкозы в тесте разные: мёд сладость даёт, а глюкоза делает хлеб мягким и не даёт ему черстветь.
Используется также для приготовления мороженого и конфет, для варки шоколада.
Сироп глюкозы растворим в воде и плавится при температуре 60°С. Для получения желаемой вязкости и текучести подогрейте сироп, но не нагревайте его выше 100°С, так как это может привести к засыханию глюкозы!
Для приготовления желатиновой мастики глюкоза нужна именно сиропная (которая для приготовления карамели используется), она густая как мёд.
Сироп глюкозы ― это НЕ инвертный сироп, сваренный из сахара, а совсем ДРУГОЙ продукт.
Глюкозные сиропы обладают очень низкой гигроскопичностью и могут использоваться в качестве защитной глазури на карамели и других кондитерских изделиях, а благодаря своей вязкости они придают продукции способствующую комфортному жеванию текстуру.
Сироп глюкозы добавляется в тесто в пропорции 2-4% к муке для предотвращения черствения, и в количестве до 8% в кондитерское тесто для уменьшения кристаллизации сахаров.Сироп глюкози – це концентрований водний розчин моносахаридів, отриманих гідролізом і очищенням крохмалю.
Глюкозний сироп найчастіше роблять з кукурудзи, але деякі європейські виробники використовують в якості сировини картопляний крохмаль.
Масова частка сухих речовин не менше 79%, масова частка декстрозного еквіваленту - не менше 40%
Основні | |
---|---|
Вага | 12000 г |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 740 ₴/відро