Продавець Речі для печі розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5936 відгуків

Інтернет-магазин працює у будні з 8:30 до 17:00. Магазини в Полтаві працюють без вихідний: у будні з 9:00-19:00, у вихідні з 9:00 до 17:00.

Сироп глюкози (патока крохмальна), 12 кг

Сироп глюкози (патока крохмальна), 12 кг

700 /відро

  • Немає в наявності
  • Код: 3777-opt
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
Сироп глюкози (патока крохмальна), 12 кг
Сироп глюкози (патока крохмальна), 12 кг
700 /відро
Немає в наявності
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Товар, придбаний по оптовій ціні, не розфасовується і на нього не поширюються ніякі додаткові знижки. Сироп глюкози ― дуже цікавий продукт ― в'язкий і липкий, як рідкий свіжий мед, абсолютно прозорий, безбарвний, і дуже приємний на смак, нагадує карамель. Він солодкий, але не настільки, як цукор і фруктоза; глюкози абсолютно немає нудотності і неприємного присмаку (яке залишається після цукру). З глюкозою можна пити чай і додавати у випічку. Основна мета використання сиропу глюкози – запобігання кристалізації цукрози і уповільнення оцукрювання крохмалю в м'якуші випічки. Це є потужним засобом проти старіння хлібобулочного вироби, черствіння і висихання м'якушки.

Ще дешевше патока, якщо купувати відразу в заводській упаковці 55кг. https://plunger.com.ua/p737018209-sirop-glyukozy-patoka.html

Сироп глюкози ― це солодка основа для випічки і кондитерських виробів. Сироп глюкози затримує рекристаллизацию цукру і забезпечує м'якість, свіжість і кращу консервацію продуктів, запобігаючи їх від висихання.

Функции мёда и глюкозы в тесте разные: мёд сладость даёт, а глюкоза делает хлеб мягким и не даёт ему черстветь.

Используется также для приготовления мороженого и конфет, для варки шоколада.

Сироп глюкозы растворим в воде и плавится при температуре 60°С. Для получения желаемой вязкости и текучести подогрейте сироп, но не нагревайте его выше 100°С, так как это может привести к засыханию глюкозы!

Для приготовления желатиновой мастики глюкоза нужна именно сиропная (которая для приготовления карамели используется), она густая как мёд.

Сироп глюкозы ― это НЕ инвертный сироп, сваренный из сахара, а совсем ДРУГОЙ продукт.

Глюкозные сиропы обладают очень низкой гигроскопично­стью и могут использоваться в качестве защитной глазури на карамели и других кондитерских изделиях, а благодаря своей вязкости они придают продукции способствующую комфортному жеванию текстуру.

Сироп глюкозы добавляется в тесто в пропорции 2-4% к муке для предотвращения черствения, и в количестве до 8% в кондитерское тесто для уменьшения кристаллизации сахаров.

Сироп глюкози – це концентрований водний розчин моносахаридів, отриманих гідролізом і очищенням крохмалю.

Глюкозний сироп найчастіше роблять з кукурудзи, але деякі європейські виробники використовують в якості сировини картопляний крохмаль.

Масова частка сухих речовин не менше 79%, масова частка декстрозного еквіваленту - не менше 40%

Основні
Вага12000 г
Країна виробникУкраїна
  • Ціна: 700 /відро

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner