Вирубки кондитерські
За допомогою кондитерської вирубки виробу можна надати потрібну форму і акуратний зовнішній вигляд. Існує безліч видів вирубок для мастики, різної форми і призначення. Для дрібних елементів декору використовують вирубки у вигляді листочків, фігурок, метеликів, квіточок та іншого. Для оформлення бічних частин торта існують спеціальні вирубки для створення «оборок» - вони необхідні для приховування всіляких вад мастичного покриття.
Функціональність, легкість, зручність роботи і високу якість інструменту - основні переваги вирубок. Для систематизації процесу створення прикрас і значної економії часу використовуються вирубки і каттери для мастики. За короткий час за допомогою цього інструменту можна створити безліч фігурок для прикраси.
- 1335
- 7576