Продавець Речі для печі розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5533 відгуків
Речі для печі
+380 (96) 380-40-03
+380 (99) 731-46-91

Трафарети для шоколаду

Гнучкий трафарет для оздоблення боків торту. Розрахований на тортик діаметром до 22 см. Трафарет має ручки для зручності. Довжина 70 см, висота 6 см.

Унструкція з використання трафарету:

1. Для створення шоколадного бордюру для торту Вам знадобиться:

  • рівна робоча поверхня
  • темперований шоколад
  • шпатель
  • гручкий трафарет
  • кільце кондитерське потрібного діаметру
  • силіконізований пергамент
  • канцелярський скотч
  • шпажка

Робоча температура в приміщенні для роботи з шоколадом має бути 16-21 град.

2. Робочу поверхню, шпатель, кільце і трафарет миємо, витираємо паперовим рушником, протираємо спиртом для знезараження та знежирення.

Кладемо трафарет на робочу поверхню, наносимо на нього рівномірним шаром темперований шоколад і вирївнюємо шпателем так, щоб всі елементи були покриті. Непокритими залишаємо лише бокові ручки.

3. Декор буде безнадійно зіпсовано, якщо Ви виймете трафарет в непідходящий момент. Виймати його потрібно лише тоді, коли поверхня шоколаду стає матовою і палець не прилипає до шоколаду при дотику. Плавними рухами піднімайте трафарет вертикально вгору, тримаючи його руками за бокові непокриті шоколадом ручки.

4. Відрізаємо смужку силіконізованого пергаменту шириною як трафарет. Накладаємо цю смужку на шоколад як на фото.

5. Обережно обертаємо пергамент з шоколадом навколо кондитерського кільця. Фіксуємо пергамент скотчем до кільця. Залишаємо на 4-6 годин при температурі 16-21 градус або на 1 годину в холодильнику для повної стабілізації.

6. Дуже обережно і акуратно знімаємо трафарет з кільця, попередньо відклеївши скотч. Кільце при цьому не прибираємо. В місці з"єднання двох кінців трафарету можна використати шпажку для обережного відокремлення шоколаду від трафарету. Двома руками піднімаємо кільце вертикально вгору. Після цього обережно знімаємо пергамент.

7. Шоколадний борт для Вашого торту готовий! 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner