Шоколад і шоколадна глазур
Кондитерський шоколад – широке поняття, що охоплює ряд його видів та продуктів на його основі, які використовуються для виготовлення кондитерських виробів. Більшість десертів якщо не робляться з ним, то мають шоколадний декор. Продукт буває з різним відсотковим вмістом какао, тому надає кондитерам багато можливостей для надання солодощів різних смакових відтінків.
- 24
- 5
- 2
- 8
- 2
- 6
- 902250 ₴/100 гГотово до відправки
- 19066370 ₴/100 гГотово до відправки Оптом і в роздріб
- 19066459 ₴/100 гГотово до відправки Оптом і в роздріб
- 190665560 ₴/кгГотово до відправки Оптом і в роздріб
- 19066075 ₴/100 гГотово до відправки Оптом і в роздріб
- 190661740 ₴/кгГотово до відправки Оптом і в роздріб
- 77293 ₴/100 гГотово до відправки Оптом і в роздріб
- 19029763 ₴/100 гГотово до відправки Оптом і в роздріб
- 190298607 ₴/кгГотово до відправки Оптом і в роздріб