Силіконова форма для Паски з відбитком ХВ, діаметр 14 висота 10 см

210 ₴
- Готово до відправки
- Код: 191952
- +380 (99) 731-46-91viber
Велика паска діаметром 14х10 см
Силіконовий посуд простий у догляді та зберіганні, полегшує життя сучасній господині, дає змогу експериментувати та створювати традиційні страви.
У силіконовому посуді можна готувати різноманітні страви в будь-яких духових шафах, мікрохвильових печах, аерокрилях.
Страви, приготовані в силіконових формах, вирізняються чудовими смаковими якостями. На відміну від металевих форм, силікон є інертним матеріалом, не взаємодіє з продуктами як під час нагрівання, так і під час заморожування.
Силіконові форми для випікання незамінні для приготування низькокалорійних страв. Завдяки антипригарним властивостям матеріалу для змащування форми необхідно зовсім небагато олії, і тільки під час першої випічки.
Будь-яка страва, приготована в силіконовій формі, легко виймається, зберігаючи задану форму.
Форми для випікання займуть на кухні мінімум місця. Їх можна згорнути та прибрати в шафу, а під час чергового використання форма набуде первісного вигляду.
Приготування різних страв у силіконових формах не вимагає від господині спеціальних знань. У них можна випікати не тільки пироги та кекси, але й приготувати запечену рибу або тушковане м'ясо, зробити желе, пудинг або холодець.
Рекомендації щодо застосування:
Під час першого використання: вимити форму теплою водою, змастити олією.
У процесі приготування використовуйте кухонний інструмент (ніж, лопатка) з дерева, пластику або силікону.
Перед заповненням поставте силіконову форму на основу — деко, решітку або коло мікрохвильової печі. Наповнену форму переміщайте тільки на підставці.
Перед витяганням випічки із силіконової форми дайте їй трохи охолонути, обережно відігніть краї форми.
Після використання вимийте форму з використанням гелів для миття посуду.
Якщо ви миєте форму для випікання в посудомийній машині, під час подальшого використання потрібно повторно змастити олією перед випічкою.
Заходи безпеки:
- не ставте силіконову форму на відкритий вогонь, безпосередньо на газову або електричну конфорку,
- не мийте силіконову форму для випікання дряпальними абразивними засобами,
— не використовуйте гострий кухонний інструмент.
Силіконові форми для льоду
Силікон не втрачає еластичності за негативних температур (до -60 °C), тому, на відміну від льоду, приготованого у формі з пластику, готові крижинки легко дістаються із силіконової форми та не кришаться.
Для вилучення харчового льоду не знадобитися гострий інструмент, навіть дитина може з цим впоратися. Крижинки виходять ідеальної форми.
Із силіконовими формами для льоду легко фантазувати та вигадувати нові рецепти. У формах можна заморозити сік або приготувати мініпорції морозива, желе або іншого десерту. Особливо ефектний вигляд мають крижинки з замороженими всередині ягодами або часточками фруктів. Заморозивши настій із трав, можна використовувати його в косметологічних цілях.
Рекомендації щодо застосування силіконових форм:
Перед першим використанням вимийте форму для льоду теплою водою.
Наповніть силіконову форму рідиною та поставте в морозильну камеру на рівну поверхню.
Щоб витягти готовий лід, досить натиснути пальцем на відділення, і лід "вистрибує" у підготовлений келих.
У разі тривалого зберігання накрийте харчовий лід плівкою.
Основні | |
---|---|
Колір | Різні кольори |
Призначення форми | Для пасхи/паски |
Діаметр | 145 мм |
Стан | Новий |
Тип форми | Фігурна |
Висота стінок | 100 мм |
Тип духовки | Газова або електрична |
Матеріал | Силікон |
Конструкція форми | Цілісна |
- Ціна: 210 ₴