Сироп глюкози (патока крохмальна), 1 кг
76 ₴/кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Готово до відправки
- Код: 3777
- +380 (99) 731-46-91viber
Сироп глюкози - в'язкий і липкий, як рідкий свіжий мед, абсолютно прозорий, безбарвний, і дуже приємний на смак, нагадує карамель. Основна мета використання сиропу глюкози - запобігання кристалізації цукрів і уповільнення оцукрювання крохмалю в м'якушці випічки. Це є потужним засобом проти старіння хлібобулочного виробу, черствіння і висихання м'якушки.
Сироп глюкози - це солодка основа для випічки і кондитерських виробів. Сироп глюкози затримує рекристалізацію цукру і забезпечує м'якість, свіжість і кращу консервацію продуктам, запобігаючи їх від висихання.
Використовується також для приготування морозива і цукерок, для варіння шоколаду.
Сироп глюкози розчинний у воді і плавиться при температурі 60 ° С. Для отримання бажаної в'язкості і плинності підігрійте сироп, але не нагрівайте його вище 100 ° С, так як це може призвести до засихання глюкози!
Сироп глюкози - це НЕ інвертний сироп, зварений з цукру, а зовсім ІНШИЙ продукт.
Глюкозний сироп найчастіше роблять з кукурудзи, але деякі європейські виробники використовують в якості сировини картопляний крохмаль
Масова частка сухих речовин не менше 79%, масова частка декстрозного еквіваленту - не менше 40%
Сироп глюкози - це солодка основа для випічки і кондитерських виробів. Сироп глюкози затримує рекристалізацію цукру і забезпечує м'якість, свіжість і кращу консервацію продуктам, запобігаючи їх від висихання.
Використовується також для приготування морозива і цукерок, для варіння шоколаду.
Сироп глюкози розчинний у воді і плавиться при температурі 60 ° С. Для отримання бажаної в'язкості і плинності підігрійте сироп, але не нагрівайте його вище 100 ° С, так як це може призвести до засихання глюкози!
Сироп глюкози - це НЕ інвертний сироп, зварений з цукру, а зовсім ІНШИЙ продукт.
Глюкозні сиропи мають дуже низьку гігроскопічність і можуть використовуватися в якості захисної глазурі на карамелі та інших кондитерських виробах, а завдяки своїй в'язкості вони надають продукції сприяє комфортному жування текстуру.
Глюкозний сироп найчастіше роблять з кукурудзи, але деякі європейські виробники використовують в якості сировини картопляний крохмаль
Масова частка сухих речовин не менше 79%, масова частка декстрозного еквіваленту - не менше 40%
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 76 ₴/кг