Харчовий блиск Latarte CHAROITE (глітер)
135 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Готово до відправки
- Код: 10419
- +380 (99) 731-46-91viber
У спеціалізованих кондитерських магазинах можна побачити найрізноманітніші барвники. Серед них найпоширеніший порошковий барвник — канурин.
Кандурин — це барвник із блискітками. Але в крем цей барвник не додають. Наносять його тільки зверху: на шоколад, мастику, марципан, глазур, айсинг. Він прекрасно підходить для прикрашання весільних і ювілейних тортів. З його допомогою можна пофарбувати напій, желе, карамель.
Кандурин, як і інші порошкові барвники, використовують сухим або розводять у воді або в горілці. Сухий барвник наносять на крем пензликом або струшуванням.
Для надання блиску поверхні торта розведіть кандурин горілкою й пензликом нанесіть зверху на мастику. Якщо хочете отримати глянсову поверхню, розчиніть барвник у воді.
Під час фарбування білкового крему для розчинення барвника використовують не збитий білок.
Розчинену фарбу можна заправляти в розпилювач і отриманим аерозолем покривати торт повністю або частково, прикриваючи частини виробу папером.
За допомогою кандурину можна отримати мерехтливі та перламутрові відтінки.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид та форма випуску | Кандурин |
Упаковка | Пластикова банка |
Вага | 5 г |
Колір | Фіолетовий |
- Ціна: 135 ₴