Термометр харчовий (складний)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Термометр харчовий, електронний призначений для вимірювання температури харчових продуктів. В кондитерській майстерності, застосовується для визначення температури кремів, айсинга, шоколаду, сиропів, глазурі, ізомальту, а також сипучих сумішей.
Рекомендації по використанню:
- помістіть довгий металевий щуп в суміш, температуру якого треба виміряти, не менше, ніж на 1 см;
- зачекайте кілька секунд;
- значення температури з'явиться на дисплеї.
Якщо не використовуєте термометр - батарейку рекомендується вилучити.
Основні | |
---|---|
Тип термометра | Електронний (цифровий) зі щупом |
Призначення термометра | Для вимірювання температури їжі |
Матеріал | Пластик |
Матеріал щупа | Нержавіюча сталь |
Кнопка перемикання шкали вимірювання | Є |
Мінімальна температура виміру (°C) | -50 град. |
Максимальна температура виміру (°C) | 300 град. |
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Тип живлення | Батарейки |
- Ціна: 224 ₴