Продавець Речі для печі розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6963 відгуків

Борошно мигдалеве Calconut екстра тонкого помолу, Іспанія, 100 г

Борошно мигдалеве Calconut екстра тонкого помолу, Іспанія, 100 г

69 ₴/100 г

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Готово до відправки
  • Код: 5048
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
Борошно мигдалеве Calconut екстра тонкого помолу, Іспанія, 100 г
Борошно мигдалеве Calconut екстра тонкого помолу, Іспанія, 100 г
69 ₴/100 г
Готово до відправки
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Борошно мигдальне вищого гатунку

Подрібнені в порошок мигдальні горіхи особливо цінуються у французькій кухні. Неможливо уявити знамениті повітряні печива макаруни, бісквіти Женуаз і декуаз без мигдальної крихти, а начинка для пирогів або посипання для тортів з додаванням мигдальної муки покращують смак страв. Застосування мигдального борошна охоплює всі сфери кулінарії. Мигдальним порошком прикрашають овочеві та м'ясні страви, пудинги і фруктові салати, з неї роблять ніжний крем для тістечок і тортів. Цей смачний і цінний інгредієнт також використовується в дитячому і дієтичному харчуванні, оскільки завдяки високій калорійності мигдальної муки організм швидко відновлює сили і наповнюється енергією.

Вишуканий французький десерт під назвою Мacarons (макаронс) визнаний кондитерами і гурманами усього світу. Французький Макарон - це легке мигдальне печиво-безе, за своєю формою схоже на маленький гамбургер. Макаронс готують з яєчних білків, мигдальної борошна та цукрової пудри і випікають в духовці. Утворені половинки скріплюють м'якою кремообразной прошарком. Це може бути, як шоколадний ганаш або вершковий крем, так і фруктовий джем. Печиво має бути повітряним, з хрусткою скоринкою, але злегка вологим всередині, і легко танути в роті. Готувати ці вишукані ласощі зовсім не важко, якщо у Вас є всі необхідні інгредієнти і спеціальний килимок для випічки макаронс. Один із самих основних інгредієнтів для випічки макаронс - це мигдальне борошно.

Енергетічекого цінність мигдального борошна:

на 100 г: 602 Ккал; білки - 25,86 г; жири - 54,55 г; вуглеводи - 3,02 г; не містить глютен.

Основні
Країна виробникІспанія
Складборошно вищого гатунку з очищеного мигдалю
Вага100 г
ВиробникТому.М
  • Ціна: 69 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner