Форма для випічки силіконова Бісквіти прямокутні

68 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Готово до відправки
- Код: 969
- +380 (99) 731-46-91viber
Силіконовий посуд простий в застосуванні і зберіганні, полегшує життя сучасної господині, дозволяє експериментувати і створювати традиційні страви.
У силіконовому посуді можна готувати різноманітні страви в будь-яких духових шафах, мікрохвильових печах, аерогрилях.
Страви, приготовані в силіконових формах, відрізняються відмінними смаковими якостями. На відміну від металевих форм, силікон, будучи інертним матеріалом, не взаємодіє з продуктами, як при нагріванні, так і при заморожуванні.
Силіконові форми для випічки незамінні для приготування низькокалорійних страв. Завдяки антипригарним властивостям матеріалу для змазування форми необхідно зовсім небагато масла, і лише при першій випічці.
Будь-яка страва, приготована в силіконової формі, легко виймається, зберігаючи задану форму.
Форми для випічки займуть на кухні мінімум місця. Їх можна згорнути і прибрати в шафу, а при черговому використанні форма набере первинного вигляду.
Приготування різноманітних страв в силіконових формах не вимагає від господині спеціальних знань. У них можна випікати не тільки пироги і кекси, але і приготувати запечену рибу або тушковане м'ясо, зробити желе, пудинг або холодець.
Рекомендації щодо застосування:
- При першому використанні: вимити форму теплою водою, змастити маслом.
- У процесі приготування використовуйте кухонний інструмент (ніж, лопатка) з дерева, пластику або силікону.
- Перед заповненням поставте силіконову форму на основу - деко, решітку або круг мікрохвильовій печі. Наповнену форму переміщайте тільки на підставці.
- Перед витяганням випічки із силіконової форми дайте їй трохи охолонути, обережно відігніть край форми.
- Після використання вимийте форму з використанням гелів для миття посуду.
- Якщо ви миєте форму для випічки в посудомийній машині, при подальшому використанні потрібно повторно змастити маслом перед випічкою.
Запобіжні заходи:
- не ставте силіконову форму на відкритий вогонь, безпосередньо на газову або електричну конфорку,
- Не мийте силіконову форму для випічки дряпаючими абразивними засобами,
- не використовуйте гострий кухонний інструмент.
Силікон не втрачає еластичності за негативних температур (до -60 °C), тому, на відміну від льоду, приготованого у формі з пластику, готові крижинки легко дістаються із силіконової форми та не кришаться.
Для вилучення харчового льоду не знадобитися гострий інструмент, навіть дитина може з цим впоратися. Льодинки виходять ідеальної форми.
Із силіконовими формами для льоду легко фантазувати та вигадувати нові рецепти. У формах можна заморозити сік або приготувати мініпорції морозива, желе або іншого десерту. Особливо ефектний вигляд мають крижинки з замороженими всередині ягодами або часточками фруктів. Заморозивши настій із трав, можна використовувати його в косметологічних цілях.
Рекомендації щодо застосування силіконових форм:
Перед першим використанням вимийте форму для льоду теплою водою.
Наповніть силіконову форму рідиною та поставте в морозильну камеру на рівну поверхню.
Щоб витягти готовий лід, досить натиснути пальцем на відділення, і лід "вистрибує" у підготовлений келих.
У разі тривалого зберігання накрийте харчовий лід плівкою.
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Призначення форми | Для кексів/мафінів |
Матеріал | Силікон |
Конструкція форми | Цілісна |
Антипригарне покриття форми | Так |
Колір | Різні кольори |
Тип духовки | Газова або електрична |
- Ціна: 68 ₴