Альбумін (сухий яєчний білок), Україна, 40 г
58 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Готово до відправки
- Код: 3287
- +380 (99) 731-46-91viber
Альбумін - сухий яєчний білок, який застосовується для виготовлення айсингу, кремів, суфле, безе, мусів та інших кондитерських сумішей, що вимагають легкості. Завдяки альбуміну можна приготувати білу глянцеву глазур.
Як розвести альбумін і приготувати айсинг:
1. 20 гр альбуміну розвести в 90 гр кип'яченої води кімнатної температури.
2. Залишити розведений яєчний білок до повного розчинення на кілька годин.
3. Отримані 90 гр готового альбуміну з'єднати з 460 гр. цукрової пудри дрібного помелу.
4. Збивати айсинг 6-7 хвилин.
Товар, придбаний за оптовими цінами, відправляється однією упаковкою і не розфасовується по 40 грам.
Основні | |
---|---|
Вага | 40 г |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 58 ₴/упаковка