Борошно мигдалеве вищого гатунку бланшоване, Україна, 250 г
140 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Готово до відправки
- Код: 1469
- +380 (99) 731-46-91viber
Борошно мигдальне вищого гатунку
Подрібнені в порошок мигдальні горіхи особливо цінуються у французькій кухні. Неможливо уявити знамениті повітряні печива макаруни, бісквіти Женуаз і декуаз без мигдальної крихти, а начинка для пирогів або посипання для тортів з додаванням мигдальної муки покращують смак страв. Застосування мигдального борошна охоплює всі сфери кулінарії. Мигдальним порошком прикрашають овочеві та м'ясні страви, пудинги і фруктові салати, з неї роблять ніжний крем для тістечок і тортів. Цей смачний і цінний інгредієнт також використовується в дитячому і дієтичному харчуванні, оскільки завдяки високій калорійності мигдальної муки організм швидко відновлює сили і наповнюється енергією.
Вишуканий французький десерт під назвою Мacarons (макаронс) визнаний кондитерами і гурманами усього світу. Французький Макарон - це легке мигдальне печиво-безе, за своєю формою схоже на маленький гамбургер. Макаронс готують з яєчних білків, мигдальної борошна та цукрової пудри і випікають в духовці. Утворені половинки скріплюють м'якою кремообразной прошарком. Це може бути, як шоколадний ганаш або вершковий крем, так і фруктовий джем. Печиво має бути повітряним, з хрусткою скоринкою, але злегка вологим всередині, і легко танути в роті. Готувати ці вишукані ласощі зовсім не важко, якщо у Вас є всі необхідні інгредієнти і спеціальний килимок для випічки макаронс. Один із самих основних інгредієнтів для випічки макаронс - це мигдальне борошно.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 250 г |
Склад | борошно вищого гатунку з очищеного мигдалю |
Упаковка | zip-пакет |
Виробник | Тому.М |
- Ціна: 140 ₴/упаковка