Стружка кокосова Medium (середня) 100 г
Кокосова стружка біла Medium (середня)
Умови зберігання: Зберігати за температури не вище 25 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%
Термін придатності: 12 місяців
Кокосову стружку отримують з білої м якоті кокосового горіха. Цю м'яка якоть розминають, висушують і подрібнюють. За своїми властивостями кокосова стружка практично ідентична свіжої м якоті і має ніжний і приємний смак.
Склад кокосової стружки:
- білки - 13 р
- жири - 65 г
- вуглеводи - 14 г
Калорійність 100 г кокосової стружки - 592 ккал
Кокосова стружка може бути середнього розміру і дрібної. Середнього розміру кокосова стружка використовується для обсипання тістечок, тортів, в якості наповнювача для кондитерських виробів. Дрібну кокосову стружку використовують для обсипання випічки і тортів.
Користь кокосової стружки
Кокосову пальму часто називають "деревом життя", оскільки її плоди використовуються не тільки в кулінарії, але і в якості лікарського засобу.
Кокосова стружка містить харчові волокна і відмінно очищає кишечник від шлаків і токсинів. Кокосовий горіх багатий на вітаміни, мікро - і макроелементами. Він містить лауринової кислоти (це основна жирна кислота, що міститься в грудному молоці), яка нормалізує рівень холестерину в крові.
Використання кокосової стружки
Кокосову стружку використовують в кондитерській промисловості, при випічці, її додають у молочні десерти і морозиво. Кокосову стружку можна додавати в кондитерські вироби в якості начинки, прикрашати рулети, тістечка, печиво і торті, додати в салати, гарніри і до м яса.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Фасовані |
Вага | 100 г |
- Ціна: 22 ₴