Ацетатна стрічка, ширина 20 см, 80 мкм
10 ₴/пог.м
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Готово до відправки
- Код: 6337
- +380 (99) 731-46-91viber
Бордюрна стрічка - ацетатна плівка, яка використовується для вистилання внутрішній бічній поверхні форми для випічки або для створення декору з шоколаду. Бордюрна стрічка прозора, щільна, без малюнка, тому не буде відволікати від зовнішнього вигляду кондитерського виробу.
Способи використання ацетатної плівки:
1. Вистилаємо внутрішню поверхню форми плівкою. Викладаємо в середину форми з плівкою бісквіт, фрукти, желе або мус. Ставимо форму в холодиник. Після того, як десерт застигне, плівку можна зняти (якщо це чізкейк, наприклад), або залишити на дессерте (якщо це тістечко).
2. Темперований шоколад, з допомогою кондитерського мішка або шприца, наносимо у вигляді візерунка на ацетатную стрічку. Якщо декор потрібен об'ємний, стрічку можна трохи зігнути. Після висихання, шоколадні декор дуже легко відокремлюється від стрічки, виглядає ідеально рівним і глянсовим.
Переваги застосування бордюрної стрічки:
- ідеально рівна боковина кондитерського виробу;
- економія сировини;
- економія часу;
- гігієнічність.
Висота стрічки 20 см, продається по метрам
товщина 80 мікрон
Основні атрибути | |
---|---|
Ширина | 200 мм |
Стан | Новий |
Основні | |
Довжина стрічка | 1 м |
- Ціна: 10 ₴/пог.м