Желатин Gelita, 220 блум, Німеччина, (упаковка 20 грам)
17 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 483
- +380 (99) 731-46-91viber
Желатин - це унікальна харчова добавка, отримана шляхом змішування білків тваринного походження. У держспецзв'язку, желеподібну речовину отримують шляхом виварювання кісток, зв'язок і сухожиль (а також деяких інших тканин) у звичайній води. У складі цих продуктів міститься речовина колаген (білок).
Желатин широко застосовується в кулінарії. Його додають у кондитерські вироби (желе, мармелад, цукати, жувальна гумка), страви з м яса або риби (холодець, холодець, холодець).
Речовина використовується також в морозиві: він запобігає утворенню кристаликів цукру в мороженої маси, а також впливає на процес денатурації білків.
Харчова цінність
Білків в складі продукту найбільше. У 100 грамах желатину міститься 87,5 г білків. Енергетична цінність харчової добавки - 355 кКал
Товар, придбаний за оптовими цінами, відправляється однією упаковкою і не розфасовується по 20 грам.
Основні | |
---|---|
Виробник | Gelita |
Країна виробник | Німеччина |
Вага | 20 г |
- Ціна: 17 ₴/упаковка