Молд кондитерський силіконовий для мастики "Малина"
282 ₴
- Готово до відправки
- Код: 1620
- +380 (99) 731-46-91viber
У формі 8 шт
6шт порожніх
2шт перевернутих
Розмір готових виробів близько 1,5 см.
У будь-якому кондитерському магазині можна знайти величезну кількість всіляких молдів. З їхньою допомогою можна зробити шедевральні фігурки абсолютно без зусиль. Звісно, для домашнього використання не купуватимеш велику кількість молдів, але хоча б кілька має бути у вас в арсеналі. За допомогою корисних кондитерських пристосувань можна неабияк полегшити собі життя
Інструкція з використання молда
1. Новий молд Мой, висушуємо. На ньому не має бути ані краплі вологи, інакше є ризик того, що мастика прилипне. Щоб нічого не прилипло, бажано молд присипати пудрою або крохмалем.
2. Готуємо шматочок мастики. Підфарбовуємо його в основний колір. Мастику використовуємо якісну, для ліплення або моделювання. Вона має бути однорідною, пластичною, м'якою, щоб заповнити всі виїмки форми.
3. Заповнюємо молд мастикою, як треба натискаємо, притискаємо, щоб не залишилося порожнеч. Лишнє можна акуратно зрізати вже на цьому етапі. Це навіть зручніше, тому що поки мастика м'яка та податлива, якщо ви відріжете зайве, ситуацію ще можна безболісно виправити, додавши мастики.
Якщо молд у Вас із безліччю дрібних деталей, виїмок тощо, можна після заповнення мастикою поставити молд у мікрохвильовку на кілька секунд. Мастика стане гарячою та м'якою й легко заповнить усі дрібні деталі.
Під час використання об'ємних 3D-змад у вас будуть дві половинки фігурки, які потрібно буде об'єднати. Це робити краще відразу. Заповнити обидві формочки мастикою, обрізати зайву, трохи зволожити мастику на стику або змастити спеціальним кондитерським клеєм і приклеїти один до одного.
Ставимо молд із мастикою в морозилку десь хвилин на 30.
4. Після морозилки мастика стає дуже твердою і її без проблем можна витягнути з молда.
5. Обрізаємо все зайве. Зараз це зручніше робити через те, що видно лицьовий бік. Залишаємо фігурку на столі, щоб вона підохолола та прийняла кімнатну температуру.
6. Розфарбовуємо нашу фігурку харчовими барвниками. Тілесний колір виходить у разі поєднання червоного, жовтого та коричневого. Пробуйте додавати зовсім трохи, домагаючись потрібного кольору
7. На фігурках, виготовлених за допомогою молдів, можна розглянути деталі обличчя, пелюстки та навіть тичинки на квіточках. Погодьтеся, без молда зробити такі правильні та тонкі риси було б набагато складніше!
А так, мінімум зусиль і витраченого часу — і у вас вийшла шикарна фігурка.
Корисні поради під час використання молдів:
- Молд має бути абсолютно сухим.
- Перед використанням посипте молд цукровою пудрою або крохмалем.
- Поставте молд із мастикою в морозилку на 30 хвилин.
- Після доставляння з морозилки, дайте фігурці трошки полежати, підсохнути та прийняти кімнатну температуру. Після цього можна розфарбовувати.
- Якщо молд у вас із безліччю дрібних деталей, виїмок тощо, можна після заповнення мастикою поставити молд у мікрохвильовку на кілька секунд.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Молд кондитерський |
Стан | Новий |
Матеріал | Силікон |
Колір | Рожевий |
- Ціна: 282 ₴