Набір вирубок для мастики, марципану Алфавіт

307 ₴
- Готово до відправки
- Код: 2208
- +380 (99) 731-46-91viber
Плунжер – це відмінний спосіб додати незабутні деталі Вашим тортам, капкейкам і печінкою. Існує величезна кількість плунжерів різних форм і розмірів. Одні плунжери прості і не містять візерунків, а інші виступають в якості різців, залишаючи реалістичний відбиток на квітках і листках. Плунжери незамінні при декоруванні тортів мастикою, особливо для новачків, які роблять перші кроки в кулінарному мистецтві.
Дотримуючись простих правил, Ви легко зможете використовувати наші плунжери.
1. Плунжери можна використовувати як для звичайної мастики, так і з квітковою. Для початку добре розімніть мастику. Використовуючи квіткову мастику, можна домогтися більш реалістичного вигляду, т. до. вона розкочується до стану паперового листа і висихає, утримуючи форму.
2. Посипте поверхню, на якій будете працювати, крохмалем (або навпаки змастіть тваринним жиром) і тонко розкачайте мастику. Притримуючи плунжер донизу, вирізати візерунок і підніміть плунжер.
3. Пока мастика находится в резце, проведите пальцами по краям и избавьтесь от излишков мастики. Если у вашего плунжера нет оттиска с рисунком, то пропустите шаг 4 и перейдите к шагу 5.
4. Положите резец на поверхность и надавите на пружину, это позволит отпечатать рисунок на вашем изделии.
5. Далее поднимите плунжер и снова надавите на пружину. Это позволит освободить изделие из плунжера. Если мастика прилипла к плунжеру – это значит, что вы использовали недостаточное количество крахмала (животного жира). Не переживайте, раскатайте мастику и повторите все с начала.
6. Для додання квітам більш реалістичної форми використовуйте м'який спонж.
7. Покладіть квіти у форму для висихання.
8. Далі прикрасьте кулінарний виріб по вашому смаку
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Вирубка |
Колір | Сірий |
Стан | Новий |
- Ціна: 307 ₴