Альбумін, OVODRY Італія, 40 г
57 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Готово до відправки
- Код: 191331
- +380 (99) 731-46-91viber
Альбумін - сухий яєчний білок, який застосовується для виготовлення айсингу, кремів, суфле, безе, мусів та інших кондитерських сумішей, що вимагають легкості. Завдяки альбуміну можна приготувати білу глянцеву глазуру.
Як розвести альбумін і приготувати айсінг:
1. 20 г альбуміна розвести у 90 г кип'яченої води кімнатної температури.
2) Залишити розведений білок до повного розчину на кілька годин.
3. Отримані 90 гри готового альбуміна з’єднують з 460 грудкою цукрів дрібного помелу.
4. Збивати айсинг 6-7 хвилин.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 40 г |
- Ціна: 57 ₴/упаковка