Продавець Речі для печі розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6047 відгуків

Інтернет-магазин працює у будні з 8:30 до 17:00. Магазини в Полтаві працюють без вихідний: у будні з 9:00-19:00, у вихідні з 9:00 до 17:00.

Крохмаль кукурудзяний, 400 г

Крохмаль кукурудзяний, 400 г
  • Крохмаль кукурудзяний, 400 г, фото 2

24 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Готово до відправки
  • Код: 526-1
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
Крохмаль кукурудзяний, 400 г
Крохмаль кукурудзяний, 400 г
24 
Готово до відправки
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Кукурудзяний крохмаль – це білий не особливо прозорий клейстер, який має невисокий ступінь в'язкості. Запах та присмак крохмалю характерні для зерна кукурудзи. В результаті сушіння він стає сипучою речовиною, порошком білого кольору з ледь помітним жовтим відтінком.

Основними властивостями крохмалю кукурудзяного можна назвати підвищену здатність до набухання навіть у холодній воді. Досить цікаво, що в порівнянні з вихідним продуктом набряклий крохмаль не змінюється на хімічному рівні.

Багатьох цікавить питання, як же добувають кукурудзяний крохмаль. Суть процесу наступна: у зерні кукурудзи крохмаль пов'язаний між собою за допомогою білків, для розчинення яких кукурудза замочується у розчині сірчистої кислоти. Після цього зерно подрібнюють і виділяється зародок. Потім крупа додатково подрібнюється, в ході чого виділяється крохмальне молоко. Цікаво, що крохмаль відокремлюється від нерозчинного білка у величезних центрифугах, а потім ретельно промивають і висушують для отримання сухого харчового продукту. Калорійність крохмалю кукурудзяного трохи вища за картопляний і становить 343 ккал на 100 грамів.

У харчовій промисловості крохмаль кукурудзяний застосовується в м'ясомолочних та хлібопекарських галузях, при виробництві кетчупу та майонезу. Господині додають цей продукт при виготовленні різних соусів та пудингів, а також начинок для пирогів. У тих випадках, коли дію клейковини необхідно послабити, надавши особливу ніжність та велику м'якість готового продукту, цей порошок дуже доречний. У кондитерській промисловості при виготовленні м'яких цукерок незамінний пересушений крохмаль, оскільки він має знижену вологість.


Вітамін PP (Ніациновий еквівалент) (PP) – 0.166 мг
мінеральні речовини
Фосфор (P) 20 мг
Калій (K) 15 мг
Натрій (Na) 30 мг
Магній (Mg) 1 мг
Кальцій (Ca) 17 мг

Основні
Вага400 г
Країна виробникУкраїна
ТипКрохмаль кукурудзяний
Складкрохмаль кукурудзяний
  • Ціна: 24 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner