Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Форма для шоколаду виготовлена з харчового пластику, високого рівня деталізації. Міцна і гнучка, з можливістю багаторазового використання.
Використання: виготовлення цукерок, шоколадок, фігур з шоколаду, желе.
Переваги форми:
- витримують температурний діапазон від -17˚С до + 65 ˚;
- щільність більше 500 мкр дозволяє багаторазовове використання;
- матеріал – безпечний харчовий пластик;
- високий рівень деталізації, як результат - привабливість виробу.
Матеріал харчовий пластик.
Виробник Україна.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Тип | Форма для солодощів |
| Матеріал | Пластик |
| Кількість в наборі | 1 шт. |
| Країна виробник | Україна |
| Основні | |
| Різновид | 1 |
- Ціна: 67 ₴

