Кошик
2120 відгуків
Надійний продавець Prom.ua
Речі для печі
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380963804003
+380963804003
+380997314691
+380930115862

Стружка кокосова Fine (дрібна) 100 г

Стружка кокосова Fine (дрібна) 100 г
Топ продаж

11 грн.

Мінімальна сума замовлення — 200 грн.

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 1918
+380963804003
  • +380997314691
    viber
  • +380930115862
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Стружка кокосова Fine (дрібна) 100 г
Стружка кокосова Fine (дрібна) 100 г
11 грн.
В наявності
Купити
+380963804003
  • +380997314691
    viber
  • +380930115862
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Стружка кокосова Fine (дрібна)

Умови зберігання: Зберігати при температурі не вище 25 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%

Термін придатності: 12 місяців

Кокосову стружку отримують з білої м'якоті кокосового горіха. Цю м'якоть розминають, висушують і подрібнюють. За своїми властивостями кокосова стружка практично ідентична свіжої м'якоті і має ніжний і приємний смак.

Склад кокосової стружки:
- білки - 13 г
- жири - 65 г
- вуглеводи - 14 г
Калорійність 100 г кокосової стружки - 592 ккал

Кокосова стружка може бути середнього розміру і дрібної. Середнього розміру кокосова стружка використовується для обсипання тістечок, тортів, в якості наповнювача для кондитерських виробів. Дрібну кокосову стружку використовують для обсипання випічки і тортів. 

Користь кокосової стружки
Кокосову пальму часто називають "деревом життя", оскільки її плоди використовуються не тільки в кулінарії, але і в якості лікарського засобу.

Кокосова стружка містить харчові волокна і відмінно очищає кишечник від шлаків і токсинів. Кокосовий горіх багатий на вітаміни, мікро- і макроелементами. Він містить лауринової кислоту (це основна жирна кислота, що міститься в грудному молоці), яка нормалізує рівень холестерину в крові.

Використання кокосової стружки
Кокосову стружку використовують в кондитерській промисловості, при випічці, її додають в молочні десерти і морозиво. Кокосову стружку можна додавати в кондитерські вироби в якості начинки, прикрашати рулети, тістечка, печиво і торти, додати в салати, гарніри і до м'яса.

Основні
Країна виробникУкраина
ТипФасованные
Вага100 г
  • Ціна: 11 грн.