Продавець Речі для печі розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5831 відгук

Сироп глюкози (патока крохмальна), 1 кг

Сироп глюкози (патока крохмальна), 1 кг
Топ продаж

76 /кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Готово до відправки
  • Код: 3777
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
Сироп глюкози (патока крохмальна), 1 кг
Сироп глюкози (патока крохмальна), 1 кг
76 /кг
Готово до відправки
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Сироп глюкози - в'язкий і липкий, як рідкий свіжий мед, абсолютно прозорий, безбарвний, і дуже приємний на смак, нагадує карамель. Основна мета використання сиропу глюкози - запобігання кристалізації цукрів і уповільнення оцукрювання крохмалю в м'якушці випічки. Це є потужним засобом проти старіння хлібобулочного виробу, черствіння і висихання м'якушки.

Сироп глюкози - це солодка основа для випічки і кондитерських виробів. Сироп глюкози затримує рекристалізацію цукру і забезпечує м'якість, свіжість і кращу консервацію продуктам, запобігаючи їх від висихання.

Використовується також для приготування морозива і цукерок, для варіння шоколаду.

Сироп глюкози розчинний у воді і плавиться при температурі 60 ° С. Для отримання бажаної в'язкості і плинності підігрійте сироп, але не нагрівайте його вище 100 ° С, так як це може призвести до засихання глюкози!

Сироп глюкози - це НЕ інвертний сироп, зварений з цукру, а зовсім ІНШИЙ продукт.

Глюкозний сироп найчастіше роблять з кукурудзи, але деякі європейські виробники використовують в якості сировини картопляний крохмаль

Масова частка сухих речовин не менше 79%, масова частка декстрозного еквіваленту - не менше 40%

 

 

Сироп глюкози - це солодка основа для випічки і кондитерських виробів. Сироп глюкози затримує рекристалізацію цукру і забезпечує м'якість, свіжість і кращу консервацію продуктам, запобігаючи їх від висихання.

Використовується також для приготування морозива і цукерок, для варіння шоколаду.

Сироп глюкози розчинний у воді і плавиться при температурі 60 ° С. Для отримання бажаної в'язкості і плинності підігрійте сироп, але не нагрівайте його вище 100 ° С, так як це може призвести до засихання глюкози!

Сироп глюкози - це НЕ інвертний сироп, зварений з цукру, а зовсім ІНШИЙ продукт.

Глюкозні сиропи мають дуже низьку гігроскопічність і можуть використовуватися в якості захисної глазурі на карамелі та інших кондитерських виробах, а завдяки своїй в'язкості вони надають продукції сприяє комфортному жування текстуру.

Глюкозний сироп найчастіше роблять з кукурудзи, але деякі європейські виробники використовують в якості сировини картопляний крохмаль

Масова частка сухих речовин не менше 79%, масова частка декстрозного еквіваленту - не менше 40%

Основні
Вага1000 г
Країна виробникУкраїна
  • Ціна: 76 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner