Кошик
2330 відгуків
Речі для печі
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380963804003
+380963804003
+380997314691
+380930115862

Натуральний порошок малина, 1 кг, DianaFoods

Натуральний порошок малина, 1 кг, DianaFoods
  • Натуральний порошок малина, 1 кг, DianaFoods, фото 2

2 100 грн./кг

  • Під замовлення, 3 дні
  • Тільки оптом
  • Код: пм0005-1
+380963804003
  • +380997314691
    viber
  • +380930115862
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Натуральний порошок малина, 1 кг, DianaFoods
Натуральний порошок малина, 1 кг, DianaFoods
2 100 грн./кг
Під замовлення, 3 дні
Купити
+380963804003
  • +380997314691
    viber
  • +380930115862
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

ЗА ЩО ЛЮБЛЯТЬ ФРУКТОВІ ПОРОШКИ КОНДИТЕРИ У ВСЬОМУ СВІТІ

В Європі, США і особливо в Азії вже давно оцінив перевагу фруктових порошків. Навіть багато кондитери Росії від них у захваті. І ось чому:

  • Фруктові і ягідні порошки абсолютно внесезонны. Вони продаються і влітку, і взимку. Чого не скажеш про ягодах і фруктах.
  • Вони можуть серйозно заощадити гроші, особливо коли мова йде про порошках типу манго, папайї. І порівняйте, наприклад, вартість чорниці або полуниці взимку і вартість того ж фруктового порошку. Або ж вартість одного кілограма замороженого пюре.
  • Вони диявольськи зручні, коли потрібно надати десертів різний смак.

Скільки часу може піти у кондитера, який захотів зробити зефір з трьома різними смаками?

  • Скільки сил потрібно, щоб уварити 3 різних пюре? А з трьома ягідними порошками ви разюче швидко можете зробити 3 різних зефіру без метушні і витрати великої суми грошей. Або кілька різних кремів на базі одного, просто додавши пару ложок порошку. Далі ми розповімо про всі способи використання цього продукту.
  • Фруктовий порошок при додаванні в крем, шоколад, мус не порушить його структуру на відміну від сиропів або пюре.
  • Ягідний і фруктовий порошок по суті є натуральним ароматизатором, а в деяких випадках і барвником.
  • І, нарешті, вони можуть здорово урізноманітнити будь-який навіть самий звичний десерт.

КОРИСТЬ І ШКОДА ФРУКТОВИХ І ЯГІДНИХ ПОРОШКІВ

Звичайно ж, як у випадку з будь-яким новим інгредієнтом або продуктом, всіх хвилює питання типу: "А чи не шкідливо? А чи не небезпечно? А чи є там якісь отруйні добавки, або хімія, або ще що?" Постараємося докладно про все розповісти.

1. Склад фруктових і ягідних порошків.

Якісний порошок складається або тільки з самого фрукта або ягоди, або з фруктів і ягід з незначним додаванням цукру. Цукор виробник додає як для поліпшення смаку, так і для консервації. Це абсолютно нормально, адже в десерт цукор ви все одно покладіть, так і кількість цукру в порошку мізерна.

2. Фруктові і ягідні порошки занадто сильно пахнуть, тому що там ароматизатори??. Ні, справжні фруктові і ягідні порошки сильно пахнуть тільки тому, що в одній ложці міститься сухої речовини еквівалентно склянці ягід. Будь-який фрукт або ягоду на 70-80% складається з води, при ліофілізації води немає взагалі. Тому і аромат від маленької ложки такий сильний.

Але будьте уважні, іноді можна зустріти фруктові і ягідні порошки, які для вау-ефекту виробник додав барвник. Відрізнити такий порошок можна просто по відтінку при додаванні в тісто або крем. Чорничний порошок дає легкий фіолетовий відтінок, полуничний — ніжно-рожевий, манго — оранжево-жовтий, ананас — майже невидимий жовтий. І тільки фіолетовий батат, шпинат і буряк дадуть насичений колір. Тому якщо Вам зустрілися порошки, які дають яскраве і насичене забарвлення, швидше за все туди доданий харчовий барвник. Вредного в этом ничего нет, но вы же не для этого покупали натуральный ингредиент.

3. Лиофилизация позволяет не только сохранить все полезные вещества, но и серьёзно увеличить срок хранения. Поэтому фруктовые и ягодные порошки при отсутствии аллергии и индивидуальной непереносимости в небольших количествах можно есть даже детям.

КАК ИСПОЛЬЗОВАТЬ ФРУКТОВЫЕ И ЯГОДНЫЕ ПОРОШКИ

Самое главное правило: аромат и насыщенность вкуса готового блюда зависят напрямую от количества добавленного порошка. Если вам показалось, что аромат и вкус слабый — просто добавьте ещё. Способов их применения неограниченное множество, мы расскажем о самых популярных:

  1. Используя сито или диспенсер просто просейте порошок сверху на чизкейк, торт, пирожное, пряник.
  2. Добавьте порошок прямо в гранолу, кашу, творог. И вы получите ароматное и вкусное блюдо.
  3. Добавьте порошок в крем или мусс — у вас будет богатый вкус без добавленной влажности, как было бы при использовании обычных фруктов или ягод.
  4. Добавьте в тесто или бисквит до выпечки, вы получите ароматный продукт с натуральными витаминами.
  5. Добавьте фруктовый и ягодный порошок при изготовлении зефира. И самый обычный яблочный зефир может стать клубничным, манговым или ананасовым за несколько минут без возни с пюре. Или же добавьте вкусный порошок в такую модную сейчас намелаку, и получите удивительно нежный и очень вкусный десерт. 
  6. Используйте ягодный порошок для начинки и обвалки трюфелей.
  7. Добавьте порошок в йогурт или сделайте ягодное мороженое и смузи.
  8. Посыпьте фруктовым порошком готовую меренгу или добавьте его на этапе взбивания.
Основні
Виробник  DianaFood
Вага1000.0 (г)
Складсушеные измельченные фрукты
  • Ціна: 2 100 грн./кг