Ацетатна плівка (бордюрна стрічка) для торта ― ефективний інструмент будь-якого кондитера.
За допомогою цієї стрічки можна професійно презентувати кондитерські вироби. Бордюрні стрічки в кондитерському напрямку використовуються для тортів, тістечок та роботи з шоколадом. Вона підтримує форму навіть найніжніших тістечок.
2.Використання плівки для роботи з шоколадом:
-
виріжте необхідний вам розмір і нанесіть на плівку потрібний вам малюнок, використовуючи харчові фарби ( можна використовувати трафарет підклавши його під ппленку, і просто перенести малюнок на неї)
-
вилийте розтоплений білий шоколад на ваш малюнок, з допомогою шпателя розподіліть по всій стрічці, приділіть особливу увагу кутах. Використання плівки дозволить домогтися вам глянсової поверхні навіть без темперування шоколаду
-
дайте шоколаду немного застыть. Здесь очень важно, чтобы шоколад был уже достаточно твердым, чтобы не стечь с ленты и не разрушить рисунок, но все еще не совсем застывшим. чтобы вы могли обернуть ленту вокруг торта. Поймайте момент, когда поверхность шоколада уже перестает быть глянцевой, но все еще липкая, это идеальное состояние для дальнейшей работы
-
поместите один конец ленты на боковину торта и затем аккуратно оберните ею торт. Не приглаживайте пленку руками, вы можете испортить рисунок или порвать пленку
-
щоб закрити шов, притисніть вільний кінець стрічки до торту, в тому місці де вільний кінець накладається на початок стрічки. Поставте торт в холодильник на 20 хвилин, поки шоколад повністю не застигне.
-
вийміть торт з холодильника і акуратно зніміть ацетатную плівку. Вона повинна зніматися дуже легко і використовуйте ножа, щоб зрізати зайвий шматок стрічки. Будьте дуже уважні на цьому етапі, щоб не пошкодити стрічку.
Основні атрибути | |
---|---|
Ширина | 200 мм |
Довжина | 300 мм |
Колір | Прозорий |
Кількість в наборі | 1 шт. |
Стан | Новий |
Тип | трафарет |
- Ціна: 2,90 ₴