Продавець Речі для печі розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2841 відгук
Речі для печі
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380963804003
+380 (96) 380-40-03
+380 (99) 731-46-91
+380 (93) 011-58-62

Сироп глюкози (патока крохмальна), 1 кг

Сироп глюкози (патока крохмальна), 1 кг
Топ продаж
  • Сироп глюкози (патока крохмальна), 1 кг, фото 2

48 грн/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн.

  • В наявності
  • Код: 3777
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
  • +380 (93) 011-58-62
    viber
Сироп глюкози (патока крохмальна), 1 кг
Сироп глюкози (патока крохмальна), 1 кг
48 грн/кг
В наявності
Купити
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
  • +380 (93) 011-58-62
    viber
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Сироп глюкози - в'язкий і липкий, як рідкий свіжий мед, абсолютно прозорий, безбарвний, і дуже приємний на смак, нагадує карамель. Основна мета використання сиропу глюкози - запобігання кристалізації цукрів і уповільнення оцукрювання крохмалю в м'якушки випічки. Це є потужним засобом проти старіння хлібобулочного виробу, черствіння і висихання м'якушки.

Сироп глюкози - це солодка основа для випічки і кондитерських виробів. Сироп глюкози затримує рекристалізацію цукру і забезпечує м'якість, свіжість і кращу консервацію продуктам, запобігаючи їх від висихання.

Використовується також для приготування морозива і цукерок, для варіння шоколаду.

Сироп глюкози розчинний у воді і плавиться при температурі 60 ° С. Для отримання бажаної в'язкості і плинності підігрійте сироп, але не нагрівайте його вище 100 ° С, так як це може призвести до засихання глюкози!

Сироп глюкози - це НЕ інвертний сироп, зварений з цукру, а зовсім ІНШИЙ продукт.

Глюкозні сиропи мають дуже низьку гігроскопічність і можуть використовуватися в якості захисної глазурі на карамелі та інших кондитерських виробах, а завдяки своїй в'язкості вони надають продукції сприяє комфортному жування текстуру.

Глюкозний сироп найчастіше роблять з кукурудзи, але деякі європейські виробники використовують в якості сировини картопляний крохмаль

Основні
Країна виробникУкраїна
Вага1000 г
  • Ціна: 48 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner