Насадка кондитерська Ateco № 96 відкрита зірка
65 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Готово до відправки
- Код: 1950
- +380 (99) 731-46-91viber
Кондитерська насадка – один з основних інструментів будь-якого кондитера, з яким дуже просто за лічені хвилини виготовити гарний білий декор на будь-якому кондитерському виробі. Це базовий інструмент, без якого неможливо уявити роботу з десертами. Традиційні прикраси на торті кремом у вигляді різноманітних завитків, квітів і навіть цілих композицій, можливо створити за наявності хоча б однієї кондитерської насадки.
Відкрита і закрита зірка – для гарних завитків, візерунків на десертах, відсаджування безе, зефіру, та інших кондитерських виробів, а також, обробки країв торта;
Приклад виготовлення візерунка за допомогою кондитерської насадки:
1. Всередину будь-якого кондитерського мішка вставляємо металеву кондитерську насадку.
2. Наповнюємо мішок з насадкою кремом.
3. Закручуємо край кондитерського мішка, що б крем 'сповз' вниз.
4. Натискаємо рукою на мішок, вичавлюючи крем з насадки у вигляді готового візерунка.
Для більш надійної фіксації металевої насадки в мішку можна використовувати кондитерський перехідник.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Насадка кондитерська |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Діаметр | 10 мм |
Виробник | Ateco |
Користувальницькі характеристики | |
Країна виробник | Корея |
- Ціна: 65 ₴