Борошно Manitoba Molino Naldoni з м'яких сортів пшениці (ціна за 1 кг)

100 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Готово до відправки
- Код: 1380
- +380 (99) 731-46-91viber
Традиційне італійське борошно максимально високої якості. Створено на основі м'яких сортів пшениці із високим вмістом білка. Борошно Манітоба має особливо білу і повітряну текстуру.
Склад: борошно із м'яких сортів пшениці типу 0.
ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ:
✔ складної дріжджової випічки - італійського Панеттоні або великодньої Паски, французьких круасанів та пирогів
✔ домашнього хліба, булочок, кексів та маффінів до сніданку
✔ італійської піци на тонкому повітряному коржі, традиційної фокаччі
✔ макаронних виробів – свіжої пасти, тіста для лазаньї та запіканок.
ВИКОРИСТАННЯ МУКИ МАНІТОБИ ДОЗВОЛЯЄ:
Отримати особливо еластичне тісто та готовий повітряний продукт.
Збільшити кількість води, що поглинається.
Збільшити час зростання тіста – час закваски.
Надати готовому продукту більше аромату.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОДУКТУ
Борошно з м'якої пшениці типу 0 - Манітоб - виробляється шляхом подрібнення добірних міцних зерен і з цієї причини воно характеризується високим вмістом білка 15,3 г/100 г та високим водопоглинанням, здатне витримувати довгий період зростання тіста, час якого варіюється в залежності від температури навколишнього середовища і кількості використовуваної закваски або дріжджів.
Оригінальне фасування - 25 кг.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 100 ₴/упаковка