Шоколад чорний 72 % TM IRCA, Італія, 100 г
92 ₴/100 г
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Готово до відправки
- Код: 9012
- +380 (99) 731-46-91viber
Шоколад чорний 72 % у вигляді дисків для покриття кондитерських і хлібобулочних виробів.
Вміст: какао - 72 %, какао - масла - 43 - 44 %, цукру - 26,5 %.
В'язкість ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Шоколад чорний 73 % виготовляється на основі жирів CBS рослинного походження, що пройшли гідрогенізацію і не мають смаку та запаху. Має гарну плинність, що забезпечує рівномірне покриття. Є готовим продуктом, що не вимагає змішування.
В темперуванні не потребує, стійкий до перепадів температур, допускається повторний розігрів. Температура для роботи з шоколадом: температура плавлення 36-38°С, робоча температура 38-42°С, критична 55°С. Для підвищення якості поверхні (блиску) на виробі, рекомендується «шокове» охолодження. Тривалість охолодження не впливає на якість продукту, а залежить від розмірів виробу. Має високу швидкість застигання.
Для збереження вихідних характеристик шоколаду, небажано додавання до його складу компонентів з високим вмістом вологи, також неприпустиме потрапляння самої вологи.
Можливе створення глазурі будь-якого кольору і аромату, з додаванням арахісу, мигдалю, фундука та ін.
Шоколад є продуктом творчості фахівців в області кулінарного та кондитерського мистецтва і підходить як для декору, так і для начинки. Застосовується для глазурування кондитерських виробів, сирків, сухофруктів,цукерок, морозива. Можна використовувати в якості наповнювача в різних видах тіста, кремах, начинках, десертах, а також як самостійну прикрасу.
Оригінальне пакування - ящик 12 кг.
Основні | |
---|---|
Виробник | Irca |
Країна виробник | Італія |
Тип шоколаду | Чорний |
Вага | 100 г |
- Ціна: 92 ₴/100 г