Продавець Речі для печі розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6275 відгуків

Інтернет-магазин працює у будні з 8:30 до 17:00. Магазини в Полтаві працюють без вихідний: у будні з 9:00-19:00, у вихідні з 9:00 до 17:00.

Шоколад чорний 72 % TM IRCA, Італія, 100 г

Шоколад чорний 72 % TM IRCA, Італія, 100 г

67 ₴/100 г

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Готово до відправки
  • Код: 9012
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
Шоколад чорний 72 % TM IRCA, Італія, 100 г
Шоколад чорний 72 % TM IRCA, Італія, 100 г
67 ₴/100 г
Готово до відправки
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Шоколад чорний 72 % у вигляді дисків для покриття кондитерських і хлібобулочних виробів.

Вміст: какао - 72 %, какао - масла - 43 - 44 %, цукру - 26,5 %.

В'язкість ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Шоколад чорний 73 % виготовляється на основі жирів CBS рослинного походження, що пройшли гідрогенізацію і не мають смаку та запаху. Має гарну плинність, що забезпечує рівномірне покриття. Є готовим продуктом, що не вимагає змішування.

В темперуванні не потребує, стійкий до перепадів температур, допускається повторний розігрів. Температура для роботи з шоколадом: температура плавлення 36-38°С, робоча температура 38-42°С, критична 55°С. Для підвищення якості поверхні (блиску) на виробі, рекомендується «шокове» охолодження. Тривалість охолодження не впливає на якість продукту, а залежить від розмірів виробу. Має високу швидкість застигання.

Для збереження вихідних характеристик шоколаду, небажано додавання до його складу компонентів з високим вмістом вологи, також неприпустиме потрапляння самої вологи.

Можливе створення глазурі будь-якого кольору і аромату, з додаванням арахісу, мигдалю, фундука та ін.

Шоколад є продуктом творчості фахівців в області кулінарного та кондитерського мистецтва і підходить як для декору, так і для начинки. Застосовується для глазурування кондитерських виробів, сирків, сухофруктів,цукерок, морозива. Можна використовувати в якості наповнювача в різних видах тіста, кремах, начинках, десертах, а також як самостійну прикрасу.

 

Оригінальне пакування - ящик 12 кг.

 

Основні
ВиробникIrca
Країна виробникІталія
Тип шоколадуЧорний
Вага100 г
  • Ціна: 67 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner