Силіконова форма для цукерок, льоду, мармеладу Качечки, ведмежата, зайчики

37 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Готово до відправки
- Код: 7220
- +380 (99) 731-46-91viber
Розмір цукерок― 2.5 см
Силіконовий посуд простий в застосуванні і зберіганні, полегшує життя сучасної господині, дозволяє експериментувати і створювати традиційні страви.
У силіконовому посуді можна готувати різноманітні страви в будь-яких духових шафах, мікрохвильових печах, аерогрилях.
Страви, приготовані в силіконових формах, відрізняються відмінними смаковими якостями. На відміну від металевих форм, силікон, будучи інертним матеріалом, не взаємодіє з продуктами, як при нагріванні, так і при заморожуванні.
Силіконові форми для випічки незамінні для приготування низькокалорійних страв. Завдяки антипригарним властивостям матеріалу для змазування форми необхідно зовсім небагато масла, і лише при першій випічці.
Будь-яка страва, приготована в силіконової формі, легко виймається, зберігаючи задану форму.
Форми для випічки займуть на кухні мінімум місця. Їх можна згорнути і прибрати в шафу, а при черговому використанні форма набере первинного вигляду.
Приготування різноманітних страв в силіконових формах не вимагає від господині спеціальних знань. У них можна випікати не тільки пироги і кекси, але і приготувати запечену рибу або тушковане м'ясо, зробити желе, пудинг або холодець.
Рекомендації щодо застосування:
- При першому використанні: вимити форму теплою водою, змастити маслом.
- У процесі приготування використовуйте кухонний інструмент (ніж, лопатка) з дерева, пластику або силікону.
- Перед заповненням поставте силіконову форму на основу - деко, решітку або круг мікрохвильовій печі. Наповнену форму переміщайте тільки на підставці.
- Перед витяганням випічки із силіконової форми дайте їй трохи охолонути, обережно відігніть край форми.
- Після використання вимийте форму з використанням гелів для миття посуду.
- Якщо ви миєте форму для випічки в посудомийній машині, при подальшому використанні потрібно повторно змастити маслом перед випічкою.
Запобіжні заходи:
- не ставте силіконову форму на відкритий вогонь, безпосередньо на газову або електричну конфорку,
- Не мийте силіконову форму для випічки дряпаючими абразивними засобами,
- не використовуйте гострий кухонний інструмент.
Силіконові форми для льоду
Силікон не втрачає еластичності при мінусових температурах (до -60С), тому, на відміну від льоду, приготованого в формі із пластику, готові крижинки легко дістаються з силіконової форми і не кришаться.
Для витягання харчового льоду не знадобитися гострий інструмент, навіть дитина може з цим впоратися. Крижинки виходять ідеальної форми.
З силіконовими формами для льоду легко фантазувати і придумувати нові рецепти. У формах можна заморозити сік або приготувати мініпорціі морозива, желе або іншого десерту. Особливо ефектно виглядають крижинки з замороженими всередині ягодами або часточками фруктів. Заморозивши настій з трав, можна використовувати його в косметологічних цілях.
Рекомендації щодо застосування силіконових форм:
- Перед першим використанням вимийте форму для льоду теплою водою.
- Наповніть силіконову форму рідиною і поставте в морозильну камеру на рівну поверхню.
- Щоб витягти готовий лід досить натиснути пальцем на осередок, і лід "вистрибує" в підготовлений келих.
- При тривалому зберіганні накрийте харчовий лід плівкою.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Силікон |
Колір | Різні кольори |
Тип форми | Фігурна |
Конструкція форми | Цілісна |
Користувальницькі характеристики | |
Призначення форми | Для кексів / цукерок |
- Ціна: 37 ₴