Продавець Речі для печі розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2841 відгук
Речі для печі
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380963804003
+380 (96) 380-40-03
+380 (99) 731-46-91
+380 (93) 011-58-62

Гелеве дзеркальне покриття Міраль чорний шоколад Master Martini, 300 г

Гелеве дзеркальне покриття Міраль чорний шоколад Master Martini, 300 г

57 грн/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн.

  • В наявності
  • Код: 190146
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
  • +380 (93) 011-58-62
    viber
Гелеве дзеркальне покриття Міраль чорний шоколад Master Martini, 300 г
Гелеве дзеркальне покриття Міраль чорний шоколад Master Martini, 300 г
57 грн/упаковка
В наявності
Купити
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
  • +380 (93) 011-58-62
    viber
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Унікальне дзеркальне гелеве покриття для будь-яких кондитерських виробів - як випечених, так і заморожених, яке хотіли бачіті в своєму арсеналі багато кондитерів - це воно, Міраль від італійського виробника Master Martini!

Абсолютно натуральний продукт, що володіє всіма необхідними якостями для забезпечення ідеально гладкою і рівною поверхні не тільки рівних, але і об'єднання ємних виробів.

Гель Міраль володіють такими перевагами:

  • відмінно тримається на поверхнях будь-якої форми і будь-якої консистенції
  • морозостійкий, не боїться заморозки, а також неодноразового нагріву
  • не мігрує в крем або тісто кондитерських виробів, не вбирається в їх поверхню
  • виготовлений з натуральних інгредієнтів, до складу покриття входити 30% високоякісного чорного шоколаду, природний желюючий компонент-пектин, а також натуральний ароматизатор
  • не "тягнеться" за ножем при розрізанні покритих кондитерських виробів, зберігаючи однакову товщину покриття на всій поверхні тортів і тістечок

Особливості роботи з гелем від Master Martini:

гель є гелем гарячого приготування, а, значить, перед використанням його потрібно підігріти в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури близько 45 градусів

перемішувати гель в процесі розігріву потрібно дуже акуратно і м'яка яко для того, щоб не допустити проникнення повітря в гель (ці самі бульбашки зіпсують однорідність і гладкість покриття (але ж нам цього не потрібно, вірно?)

при нанесенні на торт Міраль не можна розрівнювати кондитерськими інструментами, будь то шпатель або лопатка - виробник рекомендує покривати кондитерські вироби французьким методом. Цей метод має на увазі, що кондитерський виріб встановлюється на піднос з гратами, а Міраль заливається зверху на кондитерський виріб, вільно стікаючи по його краях. При цьому стік на деко або піднос "зайвій" гель можна використовувати повторно для прикраси інших кондитерських виробів.

Фасовка-ПЕТ банку

 

Основні
Виробник Master Martini
Країна виробникІталія
Вага300 г
  • Ціна: 57 грн/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner