Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
В нашому магазині можна придбати найрізноманітніші барвники. Серед них найпоширеніший порошковий барвник - кандурин. Кандурин - це барвник з блискітками. Але в крем цей барвник не додають. Його Наносять тільки зверху: на шоколад, мастику, марципан, глазур, айсінг. Він чудово підходить для прикраси весільних та ювілейних тортів. З його допомогою можна забарвити напій, желе, карамель.
- Кандурин, як і інші порошкові барвники, використовують сухим або розводять у води або в горілці. Сухий барвник наносять на крем пензликом або струшуванням.
- Для надання блиску поверхні торта розведіть кандурин горілкою і пензликом нанесіть зверху на мастику. Якщо бажаєте отримати глянцеву поверхню, розчиніть барвник у води.
- При фарбуванні білкового крему для розчинення барвника вживають не збитий білок.
- Розведену фарбу можна заправляти в розпилювач і отриманим аерозолями покривати торт повністю або частково, прикриваючи частини виробу папером.
- За допомогою кандурину можна отримати мерехтливі і перламутрові відтінки.
Основні | |
---|---|
Вага | 2 г |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пластикова банка |
Вид та форма випуску | Кандурин |
Користувацькi характеристики | |
Колір і відтінок | Золотистий |
- Ціна: 56 ₴