Продавець Речі для печі розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7467 відгуків

Борошно мигдалеве дрібного помолу, Lubeca Німеччина, 100 г

Борошно мигдалеве дрібного помолу, Lubeca Німеччина, 100 г
  • Борошно мигдалеве дрібного помолу, Lubeca Німеччина, 100 г, фото 3

76 ₴/100 г

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 8473
+380 (96) 380-40-03
тут є viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
Борошно мигдалеве дрібного помолу, Lubeca Німеччина, 100 г
Борошно мигдалеве дрібного помолу, Lubeca Німеччина, 100 г
76 ₴/100 г
Готово до відправки
+380 (96) 380-40-03
тут є viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Мигдальна борошно вищого сорту

Подрібнені в порошок мигдальні горіхи особливо цінуються у французькій кухні. Неможливо уявити знамениті повітряні печива макаруни, бісквіти женуаз і декуаз без мигдальної крихти, а начинка для пирогів або посипання для тортів з додаванням мигдальної муки поліпшують смак страв. Застосування мигдальної муки охоплює всі сфери кулінарії. Мигдальним порошком прикрашають овочеві та м'ясні страви, пудинги, фруктові салати, з неї роблять ніжний крем для тістечок і тортів. Цей смачний і цінний інгредієнт також використовується в дитячому і дієтичному харчуванні, оскільки завдяки високій калорійності мигдальної муки організм швидко відновлює сили і наповнюється енергією.

 

У борошні зберігаються всі корисні властивості мигдалю, вона показана для ослаблених хворих, алергіків і спортсменів. Серед корисних властивостей мигдальної муки найвідомішими є здатність зменшувати больовий синдром, усувати судоми і підвищувати гемоглобін, а головна користь мигдалю полягає в зміцненні серця і судин, однак цей горіх протипоказаний алергікам – в цьому випадку він може принести шкоду. Кажуть, що горіхами страва не зіпсуєш, тому мигдальна борошно, додана в будь-які страви, покращує їх смак і підсилює їх поживну цінність.

Вишуканий французький десерт під назвою Масагопѕ (Макаронс) визнаний кондитерами і гурмани всього світу. Французький Макаронів – це легке мигдальне печиво-безе, за своєю формою схоже на маленький гамбургер. Макаронс готують з яєчних білків, мигдальної муки і цукрової пудри і випікають в духовці. Утворені половинки скріплюють м'якою кремоподібної прошарком. Це може бути, як шоколадний ганаш або вершковий крем, так і фруктовий джем. Печиво має бути повітряним, з хрусткою скоринкою, але злегка вологим всередині, і легко танути в роті. Готувати ці вишукані ласощі зовсім не важко, якщо у Вас є всі необхідні інгредієнти і спеціальний килимок для випічки макаронс. Один з основних інгредієнтів для випічки макаронс – це мигдальна борошно.

Энергетичекая цінність мигдальної муки:

на 100 г: 602 Ккал; білки – 25,86 г; жири – 54,55 г; вуглеводи – 3,02 г; не містить глютен.

Основні
Вага100 г
ВиробникLubeca
Країна виробникНімеччина
Складборошно вищого гатунку з очищеного мигдалю
  • Ціна: 76 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner