Борошно мигдалеве дрібного помолу, Lubeca Німеччина, 100 г

76 ₴/100 г
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 8473
- +380 (99) 731-46-91viber
Мигдальна борошно вищого сорту
Подрібнені в порошок мигдальні горіхи особливо цінуються у французькій кухні. Неможливо уявити знамениті повітряні печива макаруни, бісквіти женуаз і декуаз без мигдальної крихти, а начинка для пирогів або посипання для тортів з додаванням мигдальної муки поліпшують смак страв. Застосування мигдальної муки охоплює всі сфери кулінарії. Мигдальним порошком прикрашають овочеві та м'ясні страви, пудинги, фруктові салати, з неї роблять ніжний крем для тістечок і тортів. Цей смачний і цінний інгредієнт також використовується в дитячому і дієтичному харчуванні, оскільки завдяки високій калорійності мигдальної муки організм швидко відновлює сили і наповнюється енергією.
У борошні зберігаються всі корисні властивості мигдалю, вона показана для ослаблених хворих, алергіків і спортсменів. Серед корисних властивостей мигдальної муки найвідомішими є здатність зменшувати больовий синдром, усувати судоми і підвищувати гемоглобін, а головна користь мигдалю полягає в зміцненні серця і судин, однак цей горіх протипоказаний алергікам – в цьому випадку він може принести шкоду. Кажуть, що горіхами страва не зіпсуєш, тому мигдальна борошно, додана в будь-які страви, покращує їх смак і підсилює їх поживну цінність.
Вишуканий французький десерт під назвою Масагопѕ (Макаронс) визнаний кондитерами і гурмани всього світу. Французький Макаронів – це легке мигдальне печиво-безе, за своєю формою схоже на маленький гамбургер. Макаронс готують з яєчних білків, мигдальної муки і цукрової пудри і випікають в духовці. Утворені половинки скріплюють м'якою кремоподібної прошарком. Це може бути, як шоколадний ганаш або вершковий крем, так і фруктовий джем. Печиво має бути повітряним, з хрусткою скоринкою, але злегка вологим всередині, і легко танути в роті. Готувати ці вишукані ласощі зовсім не важко, якщо у Вас є всі необхідні інгредієнти і спеціальний килимок для випічки макаронс. Один з основних інгредієнтів для випічки макаронс – це мигдальна борошно.
Энергетичекая цінність мигдальної муки:
на 100 г: 602 Ккал; білки – 25,86 г; жири – 54,55 г; вуглеводи – 3,02 г; не містить глютен.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Виробник | Lubeca |
Країна виробник | Німеччина |
Склад | борошно вищого гатунку з очищеного мигдалю |
- Ціна: 76 ₴/100 г