Продавець Речі для печі розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5831 відгук

Цукрова Мастика універсальна рожева Добрик

Цукрова Мастика універсальна рожева Добрик

14 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 2225
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
Цукрова Мастика універсальна рожева Добрик
Цукрова Мастика універсальна рожева Добрик
14 
Готово до відправки
+380 (96) 380-40-03
viber
  • +380 (99) 731-46-91
    viber
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Цукрова Мастика універсальна використовується для покриття та моделювання фігурок і квітів.

У шкірного кондитера є свій спосіб покриття торта мастикою.
Для багатьох покрити простий круглий торт мастикою рівно і акуратно - не найлегший процес. З покупною мастикою це робити трохи легше.
Є кілька пунктів, які допомагають у процесі обтягування торта:
- Торт повинен бути охолоджений і якнайкраще вирівняний, мастика лише проявляє нерівності, а не приховує їх.
- Мастику краще розкатати на силіконовому килимку, вона до нього менше прилипає, ніж до стільниці.
- Качалка повинна бути ідеально гладкою.
- Не потрібно тонко розкатувати мастику (наприклад, з метою економії): мінімальна товщина - 3 мм, а краще більше), при покритті мастика буде розтягуватися, і чим вона тонша, тим важче позбутися від складок.
- Застосування спеціального прасування для вирівнювання мастики значно полегшує процес.
- Розкатування мастики краще проводити на поверхні, посипаною просіяним крохмалом, а не цукровою пудрою.

Для початку потрібно проаналізувати, чи підходить Ваш торт під мастику. Якщо він досить міцний, в ньому використовувався відповідний крем, від якого мастика не тече, значить, можна не використовувати додатково спеціальний крем під мастику, а вирівняти торт тім самим кремом. Ні в якому разі не можна класти мастику на йогрутвий крем, крем зі збитими вершками, сметанні креми і т. п. Можна використовувати під мастику будь - який крем з додаванням вершкового масла (наприклад масло + згущене молоко, крем Шарлот, заварний, ганаш і т. д.)

Якщо для прошарку в торті використовувався крем, від якого мастика може потекти, то потрібно зовні обмазати торт іншим кремом, додатковим, придатним під мастику.

Щоб тортик виглядав акуратно, перш ніж обтягувати, його потрібно як слід вирівняти. Торт повинен бути ідеально рівним, без горбів і будь-яких нерівностей. Краще вирівнювати торт у три етапи:

Промазати тонким шаром крему, який згладить всі крихти. Поставити в холодильник.
Промазати товстим шаром крему, вирівняти всі нерівності. Поставити в холодильник.
Гарячим ножем згладити крем до ідеально рівній поверхні. Поставити в холодильник.
Після цього торт можна обтягувати мастикою.

Беремо охолоджений, вирівняний тортик.

Розкатуємо мастику товщиною 3-4 мм. Діаметр розкатаної мастики повинен трохи перевищувати дві висоти торта плюс його діаметр (якщо покриваємо з підставкою, то ще й краї підставки беремо до уваги).

Для перенесення на торт припудрюємо як слід крохмалом і накручуємо на качалку.

Накриваємо торт.

Розгладжуємо верх, не допускаючи бульбашок повітря, сильно не тягти, відпрасовувати куті.

Після цього переходимо до боків, намагаючись не розтягувати мастику, щоб уникнути складок до низу. Мастика еластична і якщо вона не тонко розгорнута, складки легко прибираються.

Відпрасовувати боки, щоб не було бульбашок.

Рівняємо підставку.

Якщо підставку не обтягуємо, то спеціальним ножем для піци або мастики обрізаємо мастику, тільки не по самому краю торта.

Позбавляємося від зайвого крохмалю за допомогою сухого пензлика.

Торт готовий до подальшого прикрашання.

 

Основні
ВиробникДобрик
Країна виробникУкраїна
КолірРожевий
Користувальницькі характеристики
Маса100 г
  • Ціна: 14 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner