Корзина
2218 отзывов
Речі для печі
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
+380963804003
+380963804003
+380997314691
+380930115862

Стружка кокосова Medium (середня) 100 г

Стружка кокосова Medium (середня) 100 г
Топ продаж

14 грн.

Минимальная сумма заказа на сайте — 100 грн.

Показать оптовые цены
  • В наличии
  • Оптом и в розницу
  • Код: 6815
+380963804003
  • +380997314691
    viber
  • +380930115862
  • График работы
  • Адрес и контакты
Стружка кокосова Medium (середня) 100 г
Стружка кокосова Medium (середня) 100 г
14 грн.
В наличии
Купить
+380963804003
  • +380997314691
    viber
  • +380930115862
возврат товара в течение 14 дней по договоренности
Описание
Характеристики
Информация для заказа

Кокосова стружка біла Medium (середня)

Умови зберігання: Зберігати при температурі не вище 25 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%

Термін придатності: 12 місяців

Кокосову стружку отримують з білої м'якоті кокосового горіха. Цю м'якоть розминають, висушують і подрібнюють. За своїми властивостями кокосова стружка практично ідентична свіжої м'якоті і має ніжний і приємний смак.

Склад кокосової стружки:
- білки - 13 г
- жири - 65 г
- вуглеводи - 14 г
Калорійність 100 г кокосової стружки - 592 ккал

Кокосова стружка може бути середнього розміру і дрібної. Середнього розміру кокосова стружка використовується для обсипання тістечок, тортів, в якості наповнювача для кондитерських виробів. Дрібну кокосову стружку використовують для обсипання випічки і тортів. 

Користь кокосової стружки
Кокосову пальму часто називають "деревом життя", оскільки її плоди використовуються не тільки в кулінарії, але і в якості лікарського засобу.

Кокосова стружка містить харчові волокна і відмінно очищає кишечник від шлаків і токсинів. Кокосовий горіх багатий на вітаміни, мікро- і макроелементами. Він містить лауринової кислоту (це основна жирна кислота, що міститься в грудному молоці), яка нормалізує рівень холестерину в крові.

Використання кокосової стружки
Кокосову стружку використовують в кондитерській промисловості, при випічці, її додають в молочні десерти і морозиво. Кокосову стружку можна додавати в кондитерські вироби в якості начинки, прикрашати рулети, тістечка, печиво і торти, додати в салати, гарніри і до м'яса.

Основные
Страна производительУкраина
ТипФасованные
Вес100 г
  • Цена: 14 грн.