Корзина
2221 отзыв
Речі для печі
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
+380963804003
+380963804003
+380997314691
+380930115862

Насадка кондитерська Ateco № 021 зірка, 6 мм 8 променів

Насадка кондитерська Ateco № 021 зірка, 6 мм 8 променів
  • Насадка кондитерська Ateco № 021 зірка, 6 мм 8 променів, фото 2
  • Насадка кондитерська Ateco № 021 зірка, 6 мм 8 променів, фото 3
  • Насадка кондитерська Ateco № 021 зірка, 6 мм 8 променів, фото 4
  • Насадка кондитерська Ateco № 021 зірка, 6 мм 8 променів, фото 5
  • Насадка кондитерська Ateco № 021 зірка, 6 мм 8 променів, фото 6

52 грн.

Минимальная сумма заказа на сайте — 200 грн.

  • В наличии
  • Код: 1624
+380963804003
  • +380997314691
    viber
  • +380930115862
  • График работы
  • Адрес и контакты
Насадка кондитерська Ateco № 021 зірка, 6 мм 8 променів
Насадка кондитерська Ateco № 021 зірка, 6 мм 8 променів
52 грн.
В наличии
Купить
+380963804003
  • +380997314691
    viber
  • +380930115862
возврат товара в течение 14 дней по договоренности
Описание
Характеристики
Информация для заказа

Кондитерська насадка один з основних інструментів будь-якого кондитера, з яким дуже просто за лічені хвилини виготовити гарний кремовий декор на будь-якому кондитерському виробі. Це базовий інструмент, без якого неможливо уявити роботу з десертами. Традиційні прикраси на торті кремом у вигляді різноманітних завитків, квітів і навіть цілих композицій, можливо створити за наявності хоча б однієї кондитерської насадки.

Відкрита і закрита зірка – для гарних завитків, візерунків на десертах, відсаджування безе, зефіру, та інших кондитерських виробів, а також, обробки країв торта;

Приклад виготовлення візерунка за допомогою кондитерської насадки:

1. Всередину будь-якого кондитерського мішка вставляємо металеву кондитерську насадку.

2. Наповнюємо мішок з насадкою кремом.

3. Закручуємо край кондитерського мішка, що б крем 'сповз' вниз.

4. Натискаємо рукою на мішок, вичавлюючи крем з насадки у вигляді готового візерунка.

Для більш надійної фіксації металевої насадки в мішку можна використовувати кондитерський перехідник.

Основные атрибуты
ТипНасадка кондитерская
МатериалНержавеющая сталь
Диаметр6 мм
  • Цена: 52 грн.