Кошик
2128 відгуків
Надійний продавець Prom.ua
Речі для печі
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380963804003
+380963804003
+380997314691
+380930115862

Мастика цукрова Добрик зі смаком яблука

Мастика цукрова Добрик зі смаком яблука
Новинка

65 грн./упаковка

Мінімальна сума замовлення — 200 грн.

  • В наявності
  • Код: 8643
+380963804003
  • +380997314691
    viber
  • +380930115862
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Мастика цукрова Добрик зі смаком яблука
Мастика цукрова Добрик зі смаком яблука
65 грн./упаковка
В наявності
Купити
+380963804003
  • +380997314691
    viber
  • +380930115862
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Мастика цукрова універсальна використовується для покриття та моделювання фігурок і квітів з насиченім ароматом, кольором та смаком яблука.

У кожного кондитера є свій спосіб покриття торта мастикою.
Для багатьох покрити простий круглий торт мастикою рівно і акуратно - не найлегший процес. З покупною мастикою це робити трохи легше.
Є кілька пунктів, які допомагають в процесі обтягування торта:
- Торт повинен бути охолоджений і якнайкраще вирівняний, мастика лише проявляє нерівності, а не приховує їх.
- Мастику краще розкатати на силіконовому килимку, вона до нього менше прилипає, ніж до стільниці.
- Качалка  повинна бути ідеально гладкою.
- Не потрібно тонко розкатувати мастику (наприклад, з метою економії): мінімальна товщина - 3 мм, а краще більше), при покритті мастика буде розтягуватися, і чим вона тонша, тим важче позбутися від складок.
- Застосування спеціального утюжка для вирівнювання мастики значно полегшує процес.
- Розкатування мастики краще проводити на поверхні, посипаною просіяним крохмалом, а не цукровою пудрою.

Для початку потрібно проаналізувати, чи підходить Ваш торт під мастику. Якщо він досить міцний, в ньому використовувався відповідний крем, від якого мастика не тече, значить можна не використовувати додатково спеціальний крем під мастику, а вирівняти торт тим самим  кремом. Ні в якому разі не можна класти мастику на йогрутвий крем, крем зі збитими вершками, сметанні креми і т.п. Можна використовувати під мастику будь - який  крем з додаванням вершкового масла  (наприклад масло + згущене молоко, крем Шарлот, заварний, ганаш і т.д.)

Якщо для прошарку в торті використовувався крем, від якого мастика може потекти, то потрібно зовні обмазати торт іншим кремом, додатковим, придатним під мастику.

Щоб тортик виглядав акуратно, перш ніж обтягувати, його потрібно як слід вирівняти. Торт повинен бути ідеально рівним, без горбів і будь-яких нерівностей. Краще вирівнювати торт в три етапи:

Промазати тонким шаром крему, який згладить всі крихти. Поставити в холодильник.
Промазати  товстим шаром крему, вирівняти всі нерівності. Поставити в холодильник.
Гарячим ножем згладити крем до ідеально рівній поверхні. Поставити в холодильник.
Після цього торт можна обтягувати мастикою.

Беремо охолоджений, вирівняний тортик.

Розкатуємо мастику товщиною 3-4 мм. Діаметр розкатаної мастики повинен трохи перевищувати дві висоти торта плюс його діаметр (якщо покриваємо з підставкою, то ще й краї підставки беремо до уваги).

Для перенесення на торт припудрюємо як слід крохмалом і накручуємо на качалку.

Накриваємо торт.

Розгладжуємо верх, не допускаючи бульбашок повітря, сильно не тягти, відпрасовувати кути.

Після цього переходимо до боків, намагаючись не розтягувати мастику, щоб уникнути складок до низу. Мастика еластична і якщо вона не тонко розгорнута, складки легко прибираються.

Відпрасовувати боки, щоб не було бульбашок.

Рівняємо підставку.

Якщо підставку не обтягуємо, то спеціальним ножем для піци або мастики обрізаємо мастику, тільки не по самому краю торта.

Позбавляємося від зайвго  крохмалю за допомогою сухого  пензлика. 

Торт готовий до подальшого прикрашання.

 

Основні
Виробник  Добрик
Країна виробникУкраина
Вид кондитерських виробівКондитерский декор
ТипФасованные
Вага500 г
Колір Зеленый
СмакЯблуко
  • Ціна: 65 грн./упаковка